اسفناج برای قلب و عروق مفید است

یک کارشناس تغذیه می گوید اسفناج به دلیل داشتن پتاسیم برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.

برلیانت بزرگمهر – مسوول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران –  در مصاحبه ای با فارس گفت : اسفناج یکی از سبزی‌های پرارزش و کم‌کالری است.  اسفناج سرشار از پتاسیم است و نسبت سدیم به پتاسیم آن بالاست و هر ماده غذایی که این خاصیت را داشته باشد از نظر حفظ سلامت قلب و عروق مناسب است.  اسفناج سرشار از آهن است ولی آهن آن به خوبی جذب نمی‌شود. بزرگمهر اضافه کرد: اسفناج سرشار از ویتامین‌‌های A و ویتامین‌های گروه B است، که موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشار خون می‌شود و مصرف آن برای استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است. ویتامین A موجود در اسفناج برای سلامت پوست مفید است و ویتامین C موجود در اسفناج برای افزایش قدرت ایمنی بدن تاثیر دارد.

منبع : خبرگزاری فارس

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانش تغذیه - وعده غذایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *