سوپ سیب‌زمینی، غذایی سالم برای فصل سرما

مواد لازم برای یک نفر
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز کوچک: یک‌دوم عدد

هویج کوچک: یک‌دوم عدد

سیر: ۳ حبه

گوجه‌فرنگی: یک و یک‌دوم عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک‌دوم عدد

پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد

آب مرغ: یک پیمانه

برگ سبزیجات: برگ بو، آویشن و جعفری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روغن را درون یک ظرف ریخته و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز و هویج را خرد کرده و درون روغن بریزید. حدود ۵ دقیقه آنها را روی حرارت به هم بزنید. سپس گوجه را درون مخلوط‌ کن ریخته و پوره کنید. بعد به همراه سیر و کمی نمک درون ظرف ریخته و ۲ دقیقه به‌هم بزنید تا رنگ پوره گوجه تیره شود.

فلفل دلمه‌‌ای را خلال کنید. درون ظرف ریخته و ۵ دقیقه همراه مواد دیگر تفت دهید. حالا سیب‌ زمینی را خرد کرده به همراه آب مرغ و سبزیجات درون ظرف بریزید. بگذارید تا جوش بیاید. ادویه آن را اندازه کنید. حرارت را کم کنید. در ظرف را گذاشته و یک ساعت بگذارید تا بپزد. سپس برگ‌های سبزیجات را از درون غذا برداشته و با تزئین دلخواه سرو کنید. می‌توانید سوپ را داخل مخلوط ‌کن بریزید و سپس سرو کنید.       نوش جان

این نوشته در آش ها و حبوبات و سوپ ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *