یک کارشناس تغذیه می گوید اسفناج به دلیل داشتن پتاسیم برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است.
برلیانت بزرگمهر – مسوول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران – در مصاحبه ای با فارس گفت : اسفناج یکی از سبزیهای پرارزش و کمکالری است. اسفناج سرشار از پتاسیم است و نسبت سدیم به پتاسیم آن بالاست و هر ماده غذایی که این خاصیت را داشته باشد از نظر حفظ سلامت قلب و عروق مناسب است. اسفناج سرشار از آهن است ولی آهن آن به خوبی جذب نمیشود. بزرگمهر اضافه کرد: اسفناج سرشار از ویتامینهای A و ویتامینهای گروه B است، که موجب کاهش چربی خون و حفظ تعادل فشار خون میشود و مصرف آن برای استحکام استخوانها و دندانها مفید است. ویتامین A موجود در اسفناج برای سلامت پوست مفید است و ویتامین C موجود در اسفناج برای افزایش قدرت ایمنی بدن تاثیر دارد.
منبع : خبرگزاری فارس