۱ـ آبمیوههای طبیعی غالبا نمیتوانند پوسیدگی ایجاد کنند مگر آب مرکبات آن هم به شرطی که زیاد و در دفعات متناوب استفاده شوند….
آبمیوههای مصنوعی به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد ساکاروز در صورتی که زیاد مصرف شوند و پس از مصرف دهان شستوشو داده نشود، میتوانند سبب ایجاد پوسیدگی شوند.
۲ـ مواد قندی مورد استفاده در آبمیوههای مصنوعی غالبا ساکاروز و گلوکز است در حالی که قند آبمیوههای طبیعی یک قند دوکربنه به نام فروکتوز است.
۳ـ تمام آبمیوهها به طور کلی مفید هستند اما آبمیوههای اسیدی میتوانند سبب از بین رفتن مینای دندان به واسطه سایش شوند.
۴ـ استفاده از دهانشویه در این مورد خاص واجب نیست؛ هر چند استفاده از دهانشویهها به طور مرتب توصیه میشود. البته پس از مصرف آبمیوههای اسیدی بهتر است حداقل از مسواک زدن اجتناب شود تا مینا فرصت بازگشت به حالت نرمال را داشته باشد.
منبع : مجله ژورنال پزشکی