خواص پیاز

پیاز، خون را رقیق و از ایجاد لخته در خون جلوگیری می کند … توصیه دانشمندان برای اینکه خون شما عاری از لخته باشد، خوردن پیاز است … خواص دارویی این گیاه بسیار است و مصرف آن برای بیماران دیابتی و مبتلایان به چربی خون توصیه می شود … در شیره تازه پیازه یک عامل هایپگایسمیک یعنی عاملی که موجی پایین آمدن قند خون میشود … اثر شفابخش پیاز در کاهش لخته شدن خون: پیاز خون را رقیق و ازایجاد لخته درخون جلوگیری می کند … دانشمندان توصیه کرده اند برای اینکه خون شما عاری از لخته باشد پیاز بخورید … پیاز خام یا پخته در هر دو شکل به سلامت خون کمک می کند … دکتر گروویچ استاد دانشگاه هاروارد به تمام بیماران خود، که مبتلا به بیماری عروق قلب هستند، توصیه می کند که هر روز پیاز بخورند او معتقد است که ترکیبات موجود درپیاز ضمن جلوگیری از انباشته شدن پلاکتها فعالیت حل کردن لخته خون را نیز تحریک و تسریع می کند … پیاز مبارزی نیرومند علیه چربی است در واقع پیاز دارای قابلیت حیرت انگیزی برای مقابله با مسایلی است که خوردن غذای چرب در خون ایجاد می کند . منبع : خبر گزاری کشاورزی ایران

این نوشته در خواص خوراکی ها و دانه ها،خشکبار، روغن ها، گیاهان و میوه ها, دانش تغذیه - وعده غذایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *