سمبوسه

مواد لازم:

سیب زمینی درشت=۴عدد
جعفری =نیم کیلو
نان لواش= به مقدار لازم
نمک، فلفل= به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن=به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست می گیریم و در یک ظرف بزرگ رنده می کنیم. سپس جعفری خرد شده را به آن اضافه نموده ، به همراه نمک و فلفل ، مخلوط می نماییم. معمولا سمبوسه با طعم تند ، درست می شود.
نان لواش را به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم .
در نهایت سمبوسه پیچیده شده را در روغن سرخ می کنیم.
سمبوسه همراه با سس کچاب و خردل ،خوش طعم و لذیذ می شود. نوش جان  (زینا فیضلی)

این نوشته در غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *