این غذا یکی از غذاهای سنتی استان گیلان می باشد.
مواد لازم:
مرغ: نیم کیلو
پیاز : یک عددمتوسط
سیر: ۲ حبه
سبزی: ۷۵۰ گرم (جعفری،گشنیز،نعناع تره وکمی شنبلیله وسیزی معطر شمال ( اگر سبزی شما ل در دسترس بود آن را هم به دلخواه استفاده کنید )
لپه:۱ پیمانه سر خالی کوچک ( قبلا خیس کنید)
آب نارنج یا آبغوره: به مقدار دلخواه
تخم مرغ :۲ عدد
روغن، نمک ، فلفل سیا ه و زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا سبزی ها پیاز وسیررا آسیاب کرده. کمی روغن توی قابلمه داغ کنید و مرغ را تفت دهید تا طلایی بشوند و کنار بگذاریدشان. بعد سبزی ،پیازوسیرآسیاب شده را در همان روغن کمی تفت دهید. آب نارنج و مرغ و لپه را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و شعله ی گاز را کم کنید و بگذارید بپزد. ۱۰ دقیقه مانده به آخرتخم مرغ ها را توی کاسه شکــسته و بزنید و بعد روی مرغ و مواد بریزید و بگذارید تاخودش را بگیرد جوش که آمد با حرارت ملایم بگدارید تا جا بیفتد . خورشت که چند جوش زد و روغن انداخت آماده است.
نوش جان