کره: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز:۱ عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم یا به دلخواه
آب مرغ: ۴ پیمانه
جعفری خرد شده: ۴ قاشق سوپخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری یا آبلیموبه دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه.
طرز تهیه: در یک قابلمه ۲ قاشق کره را روی حرارت متوسط آب کنید. پیاز را اضافه و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس قارچها را با باقیمانده کره اضافه کنید و ۸ دقیقه تفت دهیدتا نرم شود آب مرغ را به قارچ وپیاز اضافه کنید و بگذارید سوپ به جوش بیاید (مواظب باشید سر نرود )و بلافاصله شعله را کم کنید و سوپ یک ساعت با شعله ملایم بجوشد. پس از یک ساعت جعفری خرد شده را اضافه کنید و بگذارید سوپ چند دقیقه خنک شود و سپس آن را در مخلوطکن بریزید تا کاملا نرم شود. سوپ را به قابلمه برگردانید، نمک و فلفل بزنید و دوباره حرارت شعله گاز را زیاد کنید تا به جوش بیاید و سپس سرکه را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید و داخل ظرف مناسب بریزید.
در ضمن اگر مخلوط کن ندارید ویا دوست داریدمواد زیر دندان بیایدقارچ ها را ریز خرد کرده بعد تفت دهید و یابرای غلیظ شدن سوپ یک قاشق آرد را با کمی آب سرد حل کرده یکربع مانده به برداشتن سوپ به آن اضافه کنیدتا غلیظ تر شود. ویا وقتی سوپ آ ماده شد از روی حرارت برداشتید ۲ قاشق پنیر پیتزا رنده شده هم در آن بریزید.یرای آنهایی که با سوپ میانه ی خوبی ندارند خوشمزه تر می شود.می توانید آ ن را با یک قاشق ماست هم نوش جان کنید
سوپهای داغ میتواند بهترین پیش غذا باشد یا حتی به عنوان غذای اصلی استفاده شود با کمی نان. منبع :جام جم