سینه مرغ پخته:نصف ۱ مرغ
پیاز چه:چند شاخه قسمت سفید آن(برای هر نفر ۱ تا ۲ عدد که طولی برش زده شده )
آ بلیمو و نمک و فلفل:به میزان لازم
سس مایونز: ۲ قاشق غذا خوری (ماست چکیده برای درست کردن ماست چکیده ۳ قاشق ار ماست را داخل صافی می ریزیم تا آبش خارج شود )
نان ساندویچی یا هر نا نی که دوست داشتید به میزان لازم.
طرز تهیه:
سینه مرغ را پخته بعد ریش ریش کنید.مرغ های خرد شده را درظرفی با سبزی ها و پیازچه (می توانید از ۱ پیاز کوچک که نگینی خردشده هم استفاده کنید ) با سس مایونز(ماست چکیده) و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.نوش جان