کوفته مرغ

مواد لازم:برای ۲ تا ۳ نفر
سینه مرغ: ۱عدد
پیاز متوسط: یک عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
آلو و گردوی خردشده چند عدد
پیازداغ  : ۲ قاشق
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری، پودر سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.

طرز تهیه: ابتدا سینه‌مرغ را همراه با پیاز میکس کنید مقداری پودر سوخاری و تخم‌مرغ داخل مایه بریزید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه هم به آن اضافه کنید و ورز دهید تا مایه چسبناکی حاصل شود.

حالا در قابلمه ای مقداری آب بریزید، رب گوجه‌فرنگی و پیاز داغ را همراه با مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. در این مرحله مقداری از مایه کوفته (به اندازه یک نارنگی) بردارید و در دست خود گرد کنید (می‌توانید داخل مایه را آلو و گردو بریزید). سپس ‌تمام کوفته را داخل  قابلمه  در حال جوش بیندازید.‌کوفته‌ها به این ترتیب آماده می‌شوند.نوش جان

یک نوع پوره سیب زمینی:  (خوراک سریع)

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۴ عدد متوسط

پیازکوچک : ۱عدد

تخم‌مرغ: ۲ عدد

روغن مایع، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم.

طرز تهیه: سیب‌زمینی‌ها را بپزید و پوست بکنید. می‌توانید سیب‌زمینی‌های پخته‌شده را له کنید رنده درشت کنید

در تابه ای  کمی روغن مایع بریزید و سیب‌زمینی‌ها را همراه پیازرنده شده(با رنده ریز ) به آن اضافه کنیدکمی  زردچوبه و فلفل ونمک را هم به مواد اضافه کرده  کمی تفت دهید. تخم‌مرغ‌ها را  هم آن اضافه کنید و چند قاشق به آن بزنید تا پخش شودو بعد بگذارید تا تخم مرغهاکمی ببندد. سپس مایه را با قاشق هم بزنید و با سیب‌زمینی و پیاز  همراه با نمک و فلفل مخلوط کنید.این نوع سیب زمینی را همرا با ترشی وخیار شور سرو می کنند. نوش جان

این نوشته در غذاهای سریع, کوفته ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *