عیران آشه یا آش دوغ(شهر ارومیه)

مواد لازم :

ماست:۴ پیمانه
بلغور: نیم پیمانه
برنج :۴-۵قاشق غذا خوری
گشنیز و اسفناج از هر کدام یک دسته متوسط و کمی‌ برگ چغندر
نخود : ۱ پیمانه پخته
آرد : ۱ قاشق عذا خوری
تخم مرغ : ۱ عدد
نمک و فلفل

طرز تهیه:

ماست ترش (ماست رو برای ۱روز بزارید بیرون از یخچال تا ترش شود)و مقداری آب دوغ  درست کنید و  با تخم مرغ ورد خوب خوب هم بزنید می توان  توی مخلوط کن این کارو کرد.
گشنیز و اسفناج و برگه چغندر رو ریز خرد کنید و با نخود دم دست بزارید ” میتوانید ۱ پیمانه کلم پیچ پخته  هم اضافه کنید ”

بلغورو برنج رو بپزید و دوغ رو بهش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که بجوش بیاد نباید رها کنید چون امکان داره دوغتون ببره بعد  این که دوغ جوشید سبزی جات و نخود  رو اضافه کنید و بزارید تا سبزیها بپزد

میتوانید ۲ فلفل سبز نیمه تند رو هم از وسط ببرید و بهش اضافه کنید و بعد از پخت بهش نمک و فلفل بریزید .

نوش جان- منبع: آشپز خانه کوچک من

این نوشته در آش ها و حبوبات و سوپ ها, غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

8 پاسخ به عیران آشه یا آش دوغ(شهر ارومیه)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *