جقور بقور(واویشکا)غذای گیلانی

مواد لازم :برای ۳ تا ۴ نفر

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ:۲ عدد

گوجه فرنگی :۲ عدد متوسط

رب گوجه :۱ قاشق

سیر یا پودر سیر:۲حبه کوچک یا ۱ حبه متوسط

نمک ،فلفل، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه:

پیاز را نگینی یا خلالی خرد کرده با کمی روغن   و زردچوبه تفت دهید کمی که سرخ شد سیر رنده شده یا پودر سیر (می توانید سیر را حذف کنید) و گوشت را با رب  به آن اضافه کرده  تفت دهید تا خامی آن گرفته شودنباید زیاد گوشت را سرخ کنید گوجه ها را هم نگینی خرد کرده به مواد اضافه کنید وبا گوشت تفت دهید .کمی که نرم شد ۱ استکان آب سرد ریخته درش را  بگذارید  تا بپزد وقتی به روغن افتاد تخم مرغ ها را  داخل آن بشکنید مواظب باشید تخم مرغ ها خراب نباشند وقتی کمی خودش را گرفت در این موقع خورشت را هم بزنید تا همه ی مواد قاطی شود غذا حاضر است این غذانباید زیاد خشک شود کمی شل باشد خوشمزه تر است این خورشت را هم باکته وهم با نان می توانید نوش جان کنید معمولا کنارش یک کاسه ماست هم می گذارند.

این نوشته در غذاهای سریع, غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *