خورشت مرغ وآلو(بخارا)

مواد لازم: مرغ: نصف یک مرغ
مرغ :نصف یک مرغ
پیاز: متوسط ۲ عدد
آلو: ۲۵۰گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن سرخ کردنی: به میزان لازم.
زعفران دم کرده:ا قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا مرغ‌ها را خرد و با روغن سرخ کنید. پیازها را هم خلالی خرد و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آلوها را بشویید و بعد از این که آب آن گرفته شد، به پیازها اضافه کنید تا آلوها هم تفت بخورد. در این مرحله زردچوبه را هم به آلوها و پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس مقداری آب به مواد اضافه کنید. حالا مرغ‌های سرخ‌شده را داخل مواد دیگر بریزید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس شعله گاز را کم کنید.

وقتی خورشت را خاموش کردید یک قاشق غذا خوری زعفران دم کرده هم در آن بریزید.خورشت آماده سرو است .نوش جان

منبع:مطبخ

این نوشته در خورشتها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *