بادمجان :۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز درشت : ۱عدد
جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲قاشق غذاخوری
نمک وفلفل و روغن به میزان لازم
دستور آشپزی:
ابتدا بادمجان هارا پوست کنده به ۴ لایه برش میدهیم . بعد بادمجانها را سرخ میکنبم . در یک ماهی تابه پیاز ها را که نگینی خرد کردیم را در روغن داغ ریخته و سرخ میکنیم، وقتی کمی طلایی شد گوشت را اضافه کرد و نمک وفلفل را و با شعله کم می گذاریم تفت بخورد. بعداز سرخ شدن رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب هم می زینیم،درآخر هم جعفری را اضافه می کنیم.
بادمجان ها را که قبلا سرخ کردیم ،می ذاریم کمی خنک شود.
بادمجان ها را بصورت +می گذاریم و وسط آن را یک قاشق از مواد را می ریزم بعد مثل بقچه می بندیم و با خلال دندان محکم می کنیم و در یک ماهی تایه بادمجان ها را می چینیم.
بعد در یک ظرف دیگر یک قاشق رب را با روغن سرخ می کنیم وکمی آب می ریزیم و مثل سس که شد روی بادمجان ها ریزیم و در ماهی تابه را گذاشته و به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شود.
موقع سرو کردن خلال دندان ها را برداشته و با ماست چکیده و زرشک تزئین میکنیم.
منبع : تغذیه – سلامتی – آشپزی