کوکوی گل کلم

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر:

گل کلم :۴۰۰ گرم یا ۱ عدد کوچک

پیاز :۱ عدد بزرگ

تخم مرغ :۴ تا ۵عدد

جعفری سا طوری :۳ قاشق سوپخوری

سیر : ا حبه ( در صورت تمایل)

نمک ،فلفل ،زردچوبه و زنجبیل (در صورت تمایل) به میزان کافی

زعفران آب کرده :۱ قاشق سوپخوری پر

طرز تهیه:

گلهای کلم را به تکه های کوچک در می آوریم وخوب شسته بعد با ۲ لیوان آب و کمی نمک  می پزیم (در حدی که له نشود ) وقتی پخت آبکش کرده ودر صافی می گذاریم تا آب ان برود وخنک شود. سپس در کاسه ای  با پشت چنگال خردش می کنیم ولی له نمی کنیم . پیاز را هم با رنده درشت رنده کرده ویک حبه سیر را  با رنده ریز رنده می کنیم. آرد ، تخم مرغ ها ،جعفری، نمک ،زردچوبه، فلفل وکمی زنجبیل رنده شده  و زعفران آب کرده را به آن اضافه می کنیم و  خوب مواد را مخلوط می کنیم . و در تا به ای بزرگ و عمیق  روغن را داغ می کنیم و مواد را در تابه می ریزیم .( اگر قطر کوکو کم باشد خوش فرم نمی شود ) .چند لحظه شعله بالا باشد تا کوکو پف کند .وبعد  با حرارت ملایم می گذاریم تا طلایی شود . وقتی یک طرفش طلایی شد برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود .این کوکو معمولا با نان سرو می شود .نوش جان

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *