گل کلم :۴۰۰ گرم یا ۱ عدد کوچک
پیاز :۱ عدد بزرگ
تخم مرغ :۴ تا ۵عدد
جعفری سا طوری :۳ قاشق سوپخوری
سیر : ا حبه ( در صورت تمایل)
نمک ،فلفل ،زردچوبه و زنجبیل (در صورت تمایل) به میزان کافی
زعفران آب کرده :۱ قاشق سوپخوری پر
طرز تهیه:
گلهای کلم را به تکه های کوچک در می آوریم وخوب شسته بعد با ۲ لیوان آب و کمی نمک می پزیم (در حدی که له نشود ) وقتی پخت آبکش کرده ودر صافی می گذاریم تا آب ان برود وخنک شود. سپس در کاسه ای با پشت چنگال خردش می کنیم ولی له نمی کنیم . پیاز را هم با رنده درشت رنده کرده ویک حبه سیر را با رنده ریز رنده می کنیم. آرد ، تخم مرغ ها ،جعفری، نمک ،زردچوبه، فلفل وکمی زنجبیل رنده شده و زعفران آب کرده را به آن اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم . و در تا به ای بزرگ و عمیق روغن را داغ می کنیم و مواد را در تابه می ریزیم .( اگر قطر کوکو کم باشد خوش فرم نمی شود ) .چند لحظه شعله بالا باشد تا کوکو پف کند .وبعد با حرارت ملایم می گذاریم تا طلایی شود . وقتی یک طرفش طلایی شد برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود .این کوکو معمولا با نان سرو می شود .نوش جان