پیاز کوچک: ۱ عدد
سیر رنده شده:۲ حبه
پیازچه: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
قارچ بزرگ: ۴ عدد
گردو: ۱ پیمانه
سس کچاب(یا چیلی): ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل: به میزان لارم
آرد الک شده :۲ تا ۳ قاشق
*برای سرخ کردن این مقدار مواد ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع کافی ست.
* این مقدار مواد ۵ تا همبرگر و ۱ مینی همبرگر میده.
طرز تهیه:
۲- قارچ را با شعله زیاد تفت میدیم و وقتی آب آن تمام شد گردو را اضافه می کنیم و با هم تفت میدیم تا قارچ ها طلایی شوند.این مواد را کنار میذاریم تا خنک شوند.
۳- لوبیا ، پیاز ، پیازچه ، سیر ، جعفری را در کاسه ی بزرگی می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا مواد با هم مخلوط بشن.(میتونید از چنگال هم استفاده کنید چون نباید له بشن—-مطابق شکل بالا)
۴- مخلوط قارچ و گردو را اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم. نمک و فلفل به میزان لازم!! را اضافه می کنیم. سس کچاب را نیز اضافه می کنیم و همه ی مواد را کاملا مخلوط می کنیم.
۵- آرد را داخل بشقاب پهنی می ریزیم .
۶- بعد به اندازه ی یک مشت از مواد بر می داریم و گرد می کنیم و با دست کمی فشار میدیم تا شکل همبرگر به خود بگیرد ولی نازک نشود.(تقریبا ۲ برابر همبرگر معمولی)
۷- دو طرفش را در آرد می زنیم و خیلی آرام آرد اضافی را می تکانیم. و با حرارت متوسط در روغن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود.(۱۰ دقیقه)
غذای ما آمادست!!!
منبع: سیب