اشکنه کشک

کشک : یک  لیوان

پیاز داغ : یک عدد متوسط

نعناع خشک : ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه و روغن به میزان لازم

ابتدا کشک را با آب رقیق می کنیم در حدی که مانند دوغ غلیظ شود و می گذاریم  بجوشد و غلیظ تر شود. در لحظات پایانی جوشیدن کشک کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم . درمدتی که کشک در حال جوشیدن است ، پیاز داغ را آماده می کنیم . پیش از آنکه زیر پیاز را خاموش کنیم ، نعناع را به آن اضافه کرده و مخلوط پیاز داغ و نعناع را به کشک در حال جوش که لحظات پایانی جوشیدن را سپری می کند اضافه میکنیم .  این غذا با نان تریت شده سرو می شود . نوش جان

این نوشته در غذاهای سریع, غذاهای سنتی و محلی ایران, غذای گیاهخواران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *