فواید نوشیدن چای سبز و گل رز

ترکیب چای سبز و گل رز معجون فوق‌العاده‌ای با عطر بسیار خوب و خواص بالا است. چای مخلوط این دو گیاه، اثرات قوی در کاهش استرس و تقویت قلب دارد. به علاوه آنتی‌اکسیدانی قوی و شدیداً ضد بیماری‌های مزمن است

چای سبز از برگ‌های تخمیر نشده‌ی گیاه چای تهیه می‌شود و چای گل رز با خشک کردن غنچه‌های تازه روییده‌ی گل سرخ، میوه قرمز رنگ آن، یا گلبرگ‌های آن تهیه می‌شود.

چای سبز و گل سرخ مخلوطی از برگ چای سبز و گلبرگ‌های خشک شده گل سرخ است که مصرف هردوی آن‌ها فوائد بسیاری برای بدن دارد.

این چای قرن‌هاست که در کشورهای آسیایی با اهداف درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این چای معطر حاوی ترکیبات بسیار مفیدی برای بدن است. چای سبز و گل رز دارای آنتی اکسیدان، بیوفلاوونوئید، ویتامین‌های مختلف و آلکالوئید است. این چایِ ترکیبی، خواص آرام بخش قوی دارد، ضد عفونت بوده و پاک کننده بدن است.

خواص آنتی اکسیدانی

چای سبز دارای بالاترین میزان پلی فنل‌هاست و بر اساس گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، قدرت ترکیبات آنتی اکسیدانی آن بسیار بالا بوده و این خاصیت آنتی اکسیدانی در اثر وجود فیتونوترینت‌های کاتچینی موجود در آن است که اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) نامیده می‌شود. این ترکیبات منشاء اثرات مفید چای سبز است

چای سبز و گل رز دارای آنتی اکسیدان، بیوفلاوونوئید، ویتامین‌های مختلف و آلکالوئید است. این چایِ ترکیبی، خواص آرام بخش قوی دارد، ضد عفونت بوده و پاک کننده بدن است.

میوه گل سرخ نیز دارای ویتامین C بالایی است که مقدار آن از بسیاری از میوه‌ها بالاتر است و شاید میزان آن حتی از مقدار ویتامین C موجود در ۶۰ عدد پرتقال هم بیشتر باشد. این معجون آنتی اکسیدانی چای سبز و گل رز می‌تواند خواص ضد سرطانی و ضد عفونی کننده قوی داشته باشد

سلامت قلب

مطالعه ای که در سال ۲۰۰۵ در ژورنال تغذیه منتشر شد بیان داشت که چای سبز موجب کاهش سرعت هضم چربی‌ها و کاهش تریگلیسرید خون می‌شود. چای گل سرخ دارای خواص آرامبخش و کاهش دهنده استرس و اضطراب است و موجب کاهش بروز بیماری‌های قلبی می‌شود. پس مجموع این دو چای برای قلب بسیار مفید بوده به علاوه این که چای سبز موجب کاهش فشار خون می‌شود (بر اساس گزارش مرکز پزشکی دانشگاه هاروارد).

سلامت استخوان

میوه گل رز اثرات ضد التهابی دارد و موجب کاهش خشکی و سفتی مفاصل می‌شود. چای سبز نیز اثرات ضد التهابی دارد. بر اساس گزارش ارائه شده در دانشگاه مریلند، چای سبز موجب کاهش تخریب غضروف‌ها می‌شود. مطالعه دیگری که در کنگره بین‌المللی استئوپروز کانادا در سال ۲۰۰۶ ارائه شد، بیان شده که چای سبز موجب افزایش تراکم استخوانی می‌شود. مطالعه دیگری که در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسید همین نتایج را تایید کرد و نشان داد تراکم استخوانی کسانی که به طور مداوم چای سبز می‌نوشند، ۸/۲درصد بالاتر از افراد دیگر است. این اثر معادل اثر ورزش کردن یا دریافت منظم کلسیم است

اثرات گوارشی

چای گل سرخ سموم بدن را دفع می‌کند و با باکتری‌های مضر دستگاه گوارش مبارزه می‌کند و اثرات ضد اسهالی دارد. گلبرگ‌های گل سرخ موجب حفظ تعادل سیستم گوارش شده و به صورت یک دیوروتیک در بدن عمل می‌کند. گلبرگ‌های گل سرخ درمان بیماری‌های التهابی روده مانند بیماری کرون و کولیت زخمی است. ترکیب این گلبرگ‌ها با چای سبز اثرات آن را دو چندان می‌سازد و از التهاب و عفونت‌های سیستم گوارشی می‌کاهد.

منبع:سلامت وبهداشت

این نوشته در دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی, نوشیدنی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 Responses to فواید نوشیدن چای سبز و گل رز

  1. نعیمه ذریعه می‌گوید:

    سلام و سپاس از آموزگاری که هنرش هنرِ آموختنه.
    الحق که کارتون قابل تحسینه.
    یه پیشنهاد داشتم جسارتا.
    آموزگاران مخصوصا آموزگاران مقطع ابتدایی کلی خاطره از کودکی ما جوونا و شیطنت هاشون دارن.
    از خاطراتتون برامون بنویسین.
    درسته اسم وبلاگ کدبانوِ ولی خوبه یه بخش هاییش هم بذارین واسه خاطراتتون.
    سپاسگذارم بابت تک تک خطوطی که با سخاوت روی صورتتون نشوندید تا بهمون درس زندگی بیاموزید.
    موفق باشید

  2. adineh می‌گوید:

    با درود فراوان برشما
    و با تشکر از حسن نظر وانرژی مثبتی که دادید شما لطف دارید وخوشحالم که موردپسند شما قرارگرفت .سعی می کنم اگر خاطره ی خوبی یادم آمد حتما بنویسم.باز هم از جملات قشنک وانرژی بخش شما از ته دل ممنونم .منهم براتون لبی پر خنده و دستان پرتوان آرزو میکنم. ویک باغچه غنچه ی گل سرخ تقدیمتان می کنم.باسپاس آدینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.