مخلوط برنج با تخم مرغ نیمرو( وق تیکه نمی دانیم با برنج اضافی داخل یخچال چه کنیم؟)

مواد لازم : برای ۴ نفر

تخم مرغ : ۲ تا ۳ عدد

برنج: به میزان لازم یا ۱ تا ۱/۵ پیمانه

کره یا روغن مایع: به میزان لازم

فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج کته یا آبکش که می تواند از شب قبل  مانده باشد . در تابه  ای کره یا روغن ریخته وقتی داغ شد تخم مرغها را در آن می شکنیم ,و هم می زنیم وقتی کمی گرفت  (ولی سفت نشود) نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم . بعد برنج را که دانه هایش جدا شده وبه هم نچسبیده باشد در تخم مرغها ریخته وخوب مخلوط می کنیم . غذا آماده است. می  توانید  آنرا با سبزی خوردن ، گردو وپنیر هم نوش جان   کنید.    تجربه

این نوشته در تجربه, غذاهای سریع ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *