بابا قانوش ( گانوش)

مواد لازم: برای ۴ نفر
بادمجان کوچک : ۲ تا ۳ عدد
روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
سیر تازه :  ۱ تا ۲ حبه
ارده بدون شکر : ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
لیموی تازه : ۱ عدد
جعفری تازه : ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

بابا قانوش یکی از غذاهای معروف کشورهای مدیترانه ای می باشد که به عنوان پیش غذا با نان پیتا سرو می شود .

ابتدا بادمجانها را کبابی کرده و پوست می کنیم . له می کنیم  حالت ساطوری بهتر است .به طوریکه الیاف آن از هم جدا شود.یک تا دو حبه سیر را رنده ریز کرده و به همراه آب لیموی تازه ، ارده ، جعفری خرد شده و نمک و فلفل به بادمجان های له شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .  این غذا را می توانید با نان تافتون و یا لواش میل کنید. نوش جان

این نوشته در غذا ها ی گیاهی, غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

1 پاسخ به بابا قانوش ( گانوش)

  1. Zaribostajani می‌گوید:

    دستون درد نکنه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *