
بادمجان کوچک : ۲ تا ۳ عدد روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری سیر تازه : ۱ تا ۲ حبه ارده بدون شکر : ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم لیموی تازه : ۱ عدد جعفری تازه : ۳ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
بابا قانوش یکی از غذاهای معروف کشورهای مدیترانه ای می باشد که به عنوان پیش غذا با نان پیتا سرو می شود .
ابتدا بادمجانها را کبابی کرده و پوست می کنیم . له می کنیم حالت ساطوری بهتر است .به طوریکه الیاف آن از هم جدا شود.یک تا دو حبه سیر را رنده ریز کرده و به همراه آب لیموی تازه ، ارده ، جعفری خرد شده و نمک و فلفل به بادمجان های له شده اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . این غذا را می توانید با نان تافتون و یا لواش میل کنید. نوش جان
دستون درد نکنه