پلوی شیرازی( قالبی)

مواد لازم:
برنج =۳ پیمانه
ماست =نصف پیمانه
زعفران دم کرده= ۱ قاشق سوپ خوری
شکر =۳ قاشق سوپ خوری
سینه مرغ =۱ عدد
پیاز نگینی خرد شده= ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه =به مقدار لازم
تخم مرغ= ۳ عدد
زرشک= ۳ قاشق سوپ خوری
بادمجان دلمه ای =۱ عدد
خلال پسته= ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.
سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.
سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اکنون پلو را در دیس بکشید.

منبع: آشپز آنلاین

این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها, غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *