مواد لازم:
آرد: ۵۵۰گرم
کره: ۳۰۰ گرم،
پودر قند: ۲۰۰ گرم،
تخممرغ: ۲ عدد،
وانیل: نصف قاشق چایخوری و زعفران
طرز تهیه: کره را داخل ظرف ریخته و همراه پودر قند با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه بزنید. اگر همزن برقی ندارید مدت هم زدن باید بیشتر باشد؛ یعنی آنقدر بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس تخممرغها را هم به آن اضافه کنید و باز به مدت ۲ دقیقه بزنید. وانیل را هم داخل ظرف ریخته و آرد را در ۴ مرحله و کمکم به بقیه مواد اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید، به اندازهای که خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را به مدت ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. وقتیخمیر را از یخچال بیرون آوردید باید کاملاً نرم و لطیف شده باشد. آن را به ۲ اندازه مساوی تقسیم کنید. به نیمیاز آن زعفرانی که دمکشیده باشد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در تهیه این نوع شیرینی احتیاج به چربکردن سینی فر ندارید و همچنین نیازی به قالب مخصوص هم نیست. از خمیر سفید به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و در دست گرد کنید و در سینی فر بگذارید و همچنین از خمیر زعفرانی هم کمیبردارید و به هر شکلی که دوست دارید، درآورده و در سینی بگذارید.
اگر فرزندی دارید، میتوانید برای او خمیر را به شکلهای مختلف مثل عروسک یا ماهی درآورید و در سینی فر قرار دهید. سپس سینی را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد، طبقه وسط و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا شیرینی شما آماده شود. بعد از پختن شیرینیها میتوانید با پودر پسته، مارمالاد یا عسل روی آن را تزئین کنید.
منبع: جام جم