کافه گلاسه

مواد لازم: قهوه: یک قاشق غذاخوری، شیر: یک لیوان، بستنی وانیلی: یک لیوان،‌ شکر: ۲۵ گرم و پودر شکلات و خامه: به میزان دلخواه.

طرز تهیه: شیر را گرم کنید و شکر و قهوه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد یکدست شده را داخل یخچال بگذارید. بعد از ۲ ساعت این مخلوط را بیرون آورید. نیمی ‌از لیوان یا ظرف پایه‌داری را از مخلوط شیر و قهوه و شکر پر کنید. سپس به اندازه ۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی درون این مایه ریخته و روی آن را با خامه و پودر شکلات تزئین کنید.


این نوشته در میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *