- مواد لازم:
- هویج: ۰/۵ کیلو پوست گرفته
- شکر: ۲۵۰ گرم
- آرد برنج : گرم
- زعفران :حل شده کمی
- گلاب ۱: لیوان
- روغن جامد یا مایع به اندازه ای که آرد در آن حل شود
- در صورت تمایل ۱ تا ۲ زرده
طرز تهیه:
هویجها را پوست گرفته و آب پز کنید. سپس آن را با رنده درشت یا در چرخه گوشت له کنید. بعد هویج را کمی با روغن تفت دهید و کنار گذارید. آرد تفت داده شده و شکر و گلاب را روی گاز گذارید تا شکر حل شود. سپس هویج را به این ترکیب اضافه کنید و با شعله ملایم آن قدر زیر و رو کنید تا به روغن افتد یعنی دور حلوا روغن جمع شود سپس شعله را خاموش کنید و زرده را اضافه کنید.
در نهایت با خلال پسته یا پودر نارگیل تزئین کنید البته برای اینکه پودر نارگیل آب نشود بعد از سرد شدن حلوا اضافه کنید.
آشپزی