انبه : ۱ عدد متوسط
پرتقال : یک عدد متوسط
شکر : ۵۰ گرم
آب : ۶ قاشق غذاخوری
خامه پرچرب: ۳۰۰ میلی لیتر
ژلاتین : ۲ برگ
مواد لازم برای تهیه موس شکلات تلخ:
شکلات تلخ : ۷۵گرم
کره : ۱۵ گرم
شکر : ۱۵ گرم
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
نمک : نوک انگشت(یک پیچ)
زرده تخم مرغ : نصف یک عدد
برای تهیه سس:
انبه کاملاً خرد شده : ۱ عدد متوسط
خلال پوست پرتقال : ۱ عدد
آب پرتقال : یک و نیم عدد پرتقال
شکر : ۲ قاشق چای خوری
روش تهیه:
* برای تهیه موس انبه و پرتقال، ژلاتین را در آب سرد قرار دهید.
* آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پوست خلال شده نیمی از یک پرتقال را به آن اضافه کنید تا به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با ترکیب آب و شکر بجوشد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
* ژلاتین را به مواد بیفزایید. ژله سریع در مواد حل خواهد شد. پوست پرتقالهای آب پز شده را از ترکیب خارج کنید و در مکان مناسبی نگه داری کنید تا برای تزیین از آنها استفاده کنیم.
* پوست انبه را بکنید و آن را به تکههای درشت خرد نمایید. سپس آن را همراه با پوست خلال شده و آب نیمی از پرتقال، داخل مخلوط کن بریزید. مواد باید به شکل پوره در بیایند.
* خامه را داخل ظرف بزرگی بریزید و بزنید. سپس ترکیب ژلاتین را به آن بیفزایید.
* پوره انبه را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فریز قرار دهید تا خودش را بگیرد.
* برای تهیه شکلات تلخ، دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
* ماهیتابهای را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس تکههای شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و ظرف را داخل ماهیتابه حاوی آب در حال جوش قرار دهید. مدتی صبر کنید تا شکلات و کره، ذوب شوند. سپس نیمی از زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
* دو عدد سفیده تخم مرغ و شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید.
* ترکیب شکلات را به آنها اضافه کنید و وقتی کاملاً با هم مخلوط شدند آنها را روی سینی فر بریزید. سینی فر میبایست از پیش با کاغذ پوستی پوشانده شود و سطح کاغذ کاملاً به روغن آغشته باشد.
* آنها را به مدت ۶ الی ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.
* برای تهیه سس، انبه را به تکههای کوچک خرد نمایید.
* پوست پرتقال کاملاً خرده شده را همراه آب یک و نیم عدد پرتقال داخل ماهیتابه بریزید. دو قاشق چای خوری شکر نیز اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. به طوری که مقدار آنها به یک قاشق غذا خوری برسد. آنها را روی انبه های خرد شده بریزید.
* برای مرحله پایانی میبایست موس شکلات تلخ را به اندازه سطح قالب موسهای انبه برش بزنید. مقداری از ترکیب آب پرتقال روی آنها بریزید.
* تکههای شکلات را در مرکز ظرفهای سرو قرار دهید. موسهای انبه قالبی را روی آنها بگذارید. روی آن را نیز با مقداری شکلات بپوشانید و با مقداری از خلال پوست پرتقال آب پز شده، تزیین نمایید.
اطراف هر یک از آنها، ۵ قاشق غذاخوری سس انبه بریزید.
موس میوه و شکلات آماده است. نوش جان!
تغدیه وسلامت