طرز تهیه ی موس میوه وشکلات

انبه  :    ۱ عدد متوسط

پرتقال  :  یک عدد متوسط

شکر    :  ۵۰ گرم

آب   : ۶ قاشق غذاخوری

خامه پرچرب:     ۳۰۰ میلی لیتر

ژلاتین  :    ۲ برگ

 

مواد لازم برای تهیه موس شکلات تلخ:

شکلات تلخ  : ۷۵گرم

کره  :     ۱۵ گرم

شکر   :    ۱۵ گرم

سفیده تخم مرغ   :    ۲ عدد

نمک   :   نوک انگشت(یک پیچ)

زرده تخم مرغ :  نصف یک عدد

 برای تهیه سس:

انبه کاملاً خرد شده  :  ۱ عدد متوسط

خلال پوست پرتقال :  ۱ عدد

آب پرتقال  :  یک و نیم عدد پرتقال

شکر :     ۲ قاشق چای خوری

روش تهیه:

* برای تهیه موس انبه و پرتقال، ژلاتین را در آب سرد قرار دهید.

* آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پوست خلال شده نیمی از یک پرتقال را به آن اضافه کنید تا به مدت ۳ الی ۴ دقیقه با ترکیب آب و شکر بجوشد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.

* ژلاتین را به مواد بیفزایید. ژله سریع در مواد حل خواهد شد. پوست پرتقال‌های آب پز شده را از ترکیب خارج کنید و در مکان مناسبی نگه داری کنید تا برای تزیین از آن‌ها استفاده کنیم.

* پوست انبه را بکنید و آن را به تکه‌های درشت خرد نمایید. سپس آن را همراه با پوست خلال شده و آب نیمی از پرتقال، داخل مخلوط کن بریزید. مواد باید به شکل پوره در بیایند.

* خامه را داخل ظرف بزرگی بریزید و بزنید. سپس ترکیب ژلاتین را به آن بیفزایید.

* پوره انبه را نیز اضافه کنید و به هم بزنید. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فریز قرار دهید تا خودش را بگیرد.

* برای تهیه شکلات تلخ، دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.

* ماهیتابه‌ای را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس تکه‌های شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و ظرف را داخل ماهیتابه حاوی آب در حال جوش قرار دهید. مدتی صبر کنید تا شکلات و کره، ذوب شوند. سپس نیمی از زرده تخم مرغ را به آن‌ها اضافه کنید و خوب به هم بزنید.

* دو عدد سفیده تخم مرغ و شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید.

* ترکیب شکلات را به آن‌ها اضافه کنید و وقتی کاملاً با هم مخلوط شدند آن‌ها را روی سینی فر بریزید. سینی فر می‌بایست از پیش با کاغذ پوستی پوشانده شود و سطح کاغذ کاملاً به روغن آغشته باشد.

* آن‌ها را به مدت ۶ الی ۸ دقیقه داخل فر قرار دهید.

* برای تهیه سس، انبه را به تکه‌های کوچک خرد نمایید.

* پوست پرتقال کاملاً خرده شده را همراه آب یک و نیم عدد پرتقال داخل ماهیتابه بریزید. دو قاشق چای خوری شکر نیز اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. به طوری که مقدار آن‌ها به یک قاشق غذا خوری برسد. آن‌ها را روی انبه های خرد شده بریزید.

* برای مرحله پایانی می‌بایست موس شکلات تلخ را به اندازه سطح قالب موس‌های انبه برش بزنید. مقداری از ترکیب آب پرتقال روی آن‌ها بریزید.

* تکه‌های شکلات را در مرکز ظرف‌های سرو قرار دهید. موس‌های انبه قالبی را روی آن‌ها بگذارید. روی آن را نیز با مقداری شکلات بپوشانید و با مقداری از خلال پوست پرتقال آب پز شده، تزیین نمایید.

اطراف هر یک از آن‌ها، ۵ قاشق غذاخوری سس انبه بریزید.

موس میوه و شکلات آماده است. نوش جان!

تغدیه وسلامت

این نوشته در میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *