کوکوی تره

مواد لازم: تره: ۵۰۰  تا ۷۰۰ گرم

تخم مرغ : ۴ تا ۵ عدد

گردو:۵۰گرم یا چند عد

آرد: ۱ تا۲ قاشق غذاخوری

سیر : ۱ تا ۲ حبه  یا پودر سیر

نمک، فلفل ، زردچوبه و روغن برای  سرخ کردن

طرز تهیه:  سبزی ها را بعد از شستن بگذارید تاآن خشک شود طوری که اصلاً آب نداشته باشدبعد روی تخته خرد کرده وسیرها را نیز خرد و به سبزی‌ها اضافه کنید.  تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید و یک قاشق چایخوری هم آب سرد اضافه کرده تا هم بیشتر پف کند  وهم ترد تر شود و بعد  تخم مرغها را به سبزی  و سیر اضافه کنید. حالا گردوها را نیز خرد کنید .( نگینی یا رنده درشت کنید)  نمک و فلفل و زردجوبه راهم به مواد کوکو اضافه کنید و به هم بزنید.  آرد را نیز به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.در تابه ای  که گرم شده مقداری روغن داخلش ریخته‌تا روغن داغ شود .میه ی کوکو رادر آن بریزید ابتدا  حرارت را بالا آورده وقتی صدای روغن در آمد حرارت را پایین بیا ورید و سعی کنید درش را بر نداریدتا پف آن نخوابد یک طرفش که سزخ شد بر می گردانیم  تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.  ( موقع سرو هم می توانید چند تا گردو ی درسته رویش بگذارید ویا با زرشک یا ماست چکیده تزیین کنید زرشک را با کمی شکر اگر دوست داشتید قاطی کرده در آخر روی کوکو آماده  بپاشید)کو کو آماده است نوش جان

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *