حفظ سلامت دستگاه‌گوارش با خوراک بادمجان

مواد لازم برای ۴ نفر
روغن زیتون: ۸ قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ(خلال شده): ۱ عدد

بادمجان: ۴۵۰ گرم

کدو سبز: ۲۲۵ گرم

کدو حلوایی: ۲۲۵ گرم

نمک‌وفلفل: به مقدار لازم

تخم‌مرغ: ۵ عدد

خامه: یک پیمانه

پنیر پارمزان: یک پیمانه

طرز تهیه: فر را از قبل روی ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید.

این غذا برای افراد مبتلا به نقرس نامناسب است

این غذا فیبر بالایی دارد کم‌کالری  و فاقد چربی است

در یک تابه‌ ۲ قاشق روغن زیتون بریزید و‌ آن را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن داغ شد، پیاز را درون آن بریزید و حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شود. آن را از درون روغن بیرون بیاورید و کنار بگذارید. بادمجان‌ها را به صورت مربع‌های کوچک خرد کنید. ۴ قاشق روغن دیگر درون تابه‌ بریزید.

سپس بادمجان‌ها را درون روغن بریزید و حدود ۴ ـ ۳ دقیقه سرخ کنید. کدو را حلقه‌حلقه و کدو حلوایی را نیز به صورت مربع‌های کوچک خرد کنید و درون تابه‌ بریزید. سبزیجات را با هم خوب مخلوط کنید. بعد از حدود ۵ دقیقه وقتی کمی نرم شدند آنها را از درون روغن بیرون بیاورید و به ظرفی که قبلا پیازها را در آن ریخته بودید، بریزید. نمک و فلفل و ادویه دلخواه را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در همین زمان، تخم‌مرغ‌ها را درون یک کاسه بشکنید. یک قاشق روغن، خامه و دوسوم پنیر را با کمی نمک و فلفل به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. این مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا حالت کره‌ای به خود بگیرد. حالا آن را به سبزیجات سرخ شده درون ظرف اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

ظرف فر را با روغن باقی‌مانده چرب کنید. مواد را به طور کامل درون ظرف فر پخش کنید و سطح آن را صاف کنید. روی آن را با فویل بپوشانید و درون فر بگذارید تا ۳۵ دقیقه بپزد. سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید. بقیه پنیر را روی آن بریزید. دیگر فویل را روی ظرف نگذارید. آن را دوباره درون فر بگذارید تا ده دقیقه دیگر نیز بپزد. وقتی روی آن طلایی شد، غذای شما آماده است. ظرف را از فر بیرون بیاورید. ده دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود. سپس آن را به طور دلخواه برش داده و در ظرف سرو کنید.

نقش بادمجان بر سلامت بدن

۱ ـ فیبر موجود در آن به هضم غذا و حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

۲ ـ کالری اندک و فاقد چربی بودن، آن را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.

۳ ـ مصرف بادمجان در افراد دیابتی به دلیل دارا بودن فیبر بالا و کربوهیدرات محلول اندک توصیه می‌شود.

۴ ـ مصرف بادمجان در افراد مبتلا به نقرس توصیه نمی‌شود.

جام جم – لادن  هوشمند

این نوشته در خوراکها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *