پیراشکی فلفل

مواد لازم:
فلفل سبز بلند: ۳ عدد Hatch peppers
مواد برای داخل فلفل ها هرچی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا هر چیز دیگه

مواد برای خمیر:
خمیرمایه:۱ قاشق غذاخوری
اب ولرم : ۱/۳ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
ماست : ۱ قاشق غذا خوری
ارد : ۱ پیمانه + به مقدار لازم
نمک خیلی کم

خمیر مایه را با اب مخلوط کنید .
ماست رو با تخم مرغ خوب هم بزنید ,کره را اب کنید بزارید کمی خنک بشه و با خمیر مایه مخلوط کنید و بعد با ماست و تخم مرغ مخلوط کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید و تا زمانی بهش ارد اضافه کنید که به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد
خمیر رو بزارید به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه تا حجمش ۲ برابر شود

شکم فلفل هارو برش بدید ”  ای قاتل” بعد تخم هاشو بیرون بیارید

و با هر چی که دوست داشتید پر کنید  مثل مایه ماکارونی یا … من  پیاز سرخ کردم و گوشت گیاهی  رو توش تفت دادم و بهش کمی رب فلفل و قارچ اضافه کردم

بعد خمیر رو به شکل باریک و نازک و بلند درست کنید و دور فلفل ها بپیچید

و روی خمیر رو زرده تخم مرغ  که با ۲ قاشق اب مخلوط کردید روبمالید
و بزارید داخل فر که ازقبل  روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کردهاید به مدت ۳۰ دقیقه بزارید تا بپزد یا تا وقتی که روی خمیر طلایی بشه

خیلی خوشمزه هست امتحان کنید. نوش جان

http://www.yemalilar.com/2011/09/blog-post_05.html

این نوشته در پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.