کوکی خانگی

مواد لازم :
شکر: ۱٫۵ پیمانه
روغن :۱٫۵ پیمانه
آرد: ۳ پیمانه

بکینگ پودر ; قاشق مرباخوری سرپر
نمک :۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲: عدد
کنجد یا گردو یا کشمش به دلخوا
هطرز تهیه:
ابتدا شکر را با روغن به وسیله همزن برقی می زنیم تا سفید شود سپس تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک و کنجد را مخلوط میکنیم سپس آرد را افزوده ورز می دهیم تا به دست نچسبد اگر چسبید مقداری آب یا شیر و آرد اضافه می کنیم تا از حالت چسبندگی درآید. نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم سپس فر را با ۱۸۰ درجه گرم میکنیم سینی فر را چرب کرده از خمیر به اندازه گلوله های کوچک بر میداریم و در کف دست شکل می دهیم بعد از آن که در سینی فر چیدیم با نوک چاقو روی کوکی ها شکل می اندازیم. مدت پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد.
منبع: سفره ایرانی – دستور خانم راد
این نوشته در پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل و شکم پر ها, کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 پاسخ به کوکی خانگی

  1. تسنیم می‌گوید:

    سلام. من تاحالا کوکی نخورده بودم.با این دسترو من درست کردم وکوکی من ترد شده.
    یه سوال:شما توی دستور ۲تا تخم مرغ گفتید.هرد وتا را به خمیر اضافه کردید؟

    • adineh می‌گوید:

      با درود
      من زیاد متوجه نشدم منظور شما را . فکر میکنم منظورتان این است که وا رفته . ممکن است یکی از مواد کم وزیاد شده ویا تخم مرغها خیلی درشت بودن بهر حال آشپزی همین استکه چند با ر انجام دهی تا به فوت وفن آن پی ببری . امیدوارم دفعه بعد مورد پسند شما واقع شود. شما خیلی توانا وبا حوصله اید چون اشپزی حوصله و تمرین مداوم می خواهدکه شما دارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *