طرز تهیه مارمالاد سیب و توت فرنگی

marmalad-02

مواد لازم برای:

سیب  : ۶۰۰ گرم

توت فرنگی :  ۸۰۰ گرم

آب  :   سه چهارم پیمانه

شکر : حدود ۱ کیلو گرم

آبلیمو   :  یک سوم پیمانه

روش تهیه:

پوست سیب ها را بگیرید و دانه های آن را خارج کنید. سپس به قطعات ریز خرد کنید.

حالا سیب ها، توت فرنگی ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا در حدود نیم ساعت بجوشد.

اکنون مخلوط  میوه را اندازه گیری نمایید و به ازای هر یک پیمانه مخلوط میوه، سه چهارم پیمانه شکر در نظر بگیرید.
سپس مخلوط میوه ها و شکر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل کنید و دوباره  روی اجاق  قرار دهید.

حرارت را ملایم کنید تا زمانی که شکر حل شود. سپس بگذارید مخلوط حدود ۱۵ دقیقه بجوشد تا زمانی که کاملا به قوام برسد. حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه ی استریل شده ی داغ بریزید و درب آن را ببندید.

انرژی کل ۴۵۰۰ کیلو کالری

منبع: آکا   http://cooking.akairan.com/ashpazi/moraba1/13718.htmlaka

این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *