طرز تهیه کیک پنیر اسفنجی

مواد لازم

  • نصف فنجان کره
  • دو فنجان خرده کراکر سبوس دار ( حدود ۲۲ عدد )
  • مواد روی خمیر :
  • یک بسته کوچک پودر ژله لیمویی
  • یک فنجان آب جوش
  • یک فنجان شکر
  • صد گرم پنیر خامه ای
  • یک قوطی آناناس خرد شده ( بدون آب )
  • دو فنجان شیر تغلیظ شده سرد
  • آب نصف لیمو

دستور آماده سازی

کره را آب کرده و خرده‌های کراکر را به آن اضافه کنید . نصف فنجان از مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را کف یک قالب کیک ریخته و آن را فشرده کنید . ژلاتین را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا سرد شود . در ظرفی دیگر شکر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا به شکل خامه درآید . شیر و سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود . ژله و مخلوط پنیر را با هم مخلوط کنید . آناناس را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط بدست آمده را روی خمیر سرد شده بریزید و نصف فنجان از خمیر کنار گذاشته شده را روی آن بریزید . در صورت تمایل می توانید روی آن مغزهای خوراکی دلخواه بریزید . آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود .
دستور تهیه:چیزکیک خامه ای با سس تمشک این دستور کاملا رژیمی و مناسب برای بیماران دیابتی، بیماران چربی خون و کلیه افرادی که رژیم های لاغری و کم کالری دارند میباشد.

مواد لازم:

بیسکویت دایجستیو پودر شده ۱ فنجان

کره رژیمی آب شده ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۳ عدد(زرده و سفیده جدا شود)

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

جوش شیرین یک و یک چهارم قاشق چای خوری

شکر رژیمی سه چهارم فنجان

پنیر خامه ای (فیلادلفیا) کم چرب ۴ فنجان

پوست رنده شده لیموترش یک و یک دوم قاشق چای خوری

پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری

مربای تمشک بدون قند ۲ قاشق غذاخوری

تمشک تازه ۱ فنجان

 

طرز تهیه:

۱-فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۲ درجه سانتیگراد قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.

۲-بیسکویت دایجستیو پودر شده را با کره رژیمی آب شده ترکیب کنید و کف قالب کمربندی پخش کنید و سپس به مدت ۷ دقیقه درون فر قرار دهید.

۳-سفیده تخم مرغ و جوش شیرین را درون ظرفی بزرگ با همزن برقی و با سرعت بالا آنقدر بزنید که حالتی پفکی به خود بگیرد.به تدریج ۶ قاشق شکر رژیمی را به مواد اضافه کنید.پس از اتمام این مرحله مواد باید خود را به خوبی بگیرد.

۴-شکر رژیمی باقیمانده را درون ظرف بزرگ دیگری بریزید سپس زرده های تخم مرغ، پنیر خامه ای کم چرب (پنیر فیلادلفیا)، پوست رنده لیموترش و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و آنقدر مواد را بزنید تا کاملا به خورد هم بروند.

۵-در این مرحله مخلوط پنیر خامه ای (فیلادلفیا) کم چرب و سفیده های تخم مرغ را درهم بیامیزید.سپس مواد را روی کیکی که در ابتدا تهیه کرده اید پخش کنید.

۶-مجددا کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون کیک قرار دهید.زمانی که وسط کیک شروع به تکان خوردن کرد وقت خارج کردن آن از فر است.کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

زمانی که کیک شما در فر در حال آماده شدن است سراغ مربای تمشک بدون قند بروید و آن را درون ظرفی کوچک قرار دهید و روی شعله متوسط حرارت دهید.(این عمل را همراه با همزدن مدام انجام دهید.)

ظرف حاوی مربای تمشک بدون قند را از روی اجاق بردارید و عمل همزدن را همچنان ادامه دهید تا مواد علاوه بر خنک شدن شکل شربتی غلیظ به خود بگیرد (حدود ۵ دقیقه).

دیواره خارجی قالب را جدا کنید.شربت غلیظ تمشک را کاملا روی چیز کیک بریزید و تمشک های تازه را روی آن قرار دهید.

زمانی که کیک آماده سروشدن شد، آن را برش دهید و نوش جان فرمایید.

منبع: ویکی پدیا

این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 Responses to طرز تهیه کیک پنیر اسفنجی

  1. شقایق می‌گوید:

    بسیار عالی
    موفق باشید عزیزم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *