کدبانو
نان لواش: یک بسته
ژامبون مرغ دودی: ۱۰ برگ
خیار: ۳عدد
کاهوی سالادی: به میزان لازم
ریحان ساطوری: ۳ قاشق سوپخوری
پنیر ماسکارپونه: ۱۰۰ گرم
ماسکار پونه با پنیر خامه ایی مثل فیلادلفیا فرق می کند و مزه متفاوتی دارد شاید هم خوشمزه تره و مزه خامه میدهد .
روش تهیه:
۱- نان لواش را به صورت مستطیلهای بلند ۲۰×۱۰ سانتیمتری برش دهید.
۲- روی نان را پنیر بمالید و بگذارید تمام سطح نان با لایه نازکی از پنیر پوشش داده شود.
۳- ریحان ساطوری را در سطح نان بپاشید.
۴- ژامبونها را روی نان قرار دهید. روی ژامبون یک برگ کاهوی سالادی و خیارهای لولهای برش خورده بگذارید.
۵- نان را به صورت رولت، رول کرده و با فویل یا روبان تزیین کنید.
نکته:
۱- این رولت به دلیل استفاده از پنیر و استفاده نکردن از مایونز سالم بوده و احتمال فاسد شدن آن در طول زمان کمتر است.
۲- به جای ژامبون میتوانید از تکههای فیله مرغ هم استفاده کنید.
کدبانو: من بجای ژامبون از مرغ یا گوشت پخته ریش ریش شده و پنیر را هم پنیر صبحانه استفاده می کنم.( پنیر را با چنگال له کرده کمی شوید خشک یا تازه البته تازه ساتوری شده کمی هم پیازچه و چند تا هم گردو هم به این رول اضافه می کنم در کنار مواد دیگر خوشمزه می شود. برای آنهاییکه می خواهند این رول رژیمی باشد.
نوش جانتان
http://www.bartarinha.ir