رول های ژ امبون و پنیر

کدبانو

مواد لازم برای ۴ نفر:

  نان لواش: یک بسته
ژامبون مرغ دودی: ۱۰ برگ
خیار: ۳عدد
کاهوی سالادی: به میزان لازم
ریحان ساطوری: ۳ قاشق سوپ‌خوری
پنیر ماسکارپونه: ۱۰۰ گرم

ماسکار پونه با پنیر خامه ایی مثل فیلادلفیا فرق می کند و مزه متفاوتی دارد شاید هم خوشمزه تره و مزه خامه میدهد .

روش تهیه:

۱- نان لواش را به صورت مستطیل‌های بلند ۲۰×۱۰ سانتی‌متری برش دهید.

۲- روی نان را پنیر بمالید و بگذارید  تمام سطح نان با لایه نازکی از پنیر پوشش داده شود.

۳- ریحان ساطوری را در سطح نان بپاشید.

۴- ژامبون‌ها را روی نان قرار دهید. روی ژامبون‌ یک برگ کاهوی سالادی و خیارهای لوله‌ای برش خورده بگذارید.

۵- نان را به صورت رولت، رول کرده و با فویل یا روبان تزیین کنید.

نکته:

۱- این رولت به دلیل استفاده از پنیر و استفاده نکردن از مایونز سالم بوده و احتمال فاسد شدن آن در طول زمان کمتر است.

۲- به جای ژامبون می‌توانید از تکه‌های فیله مرغ هم استفاده کنید.

کدبانو: من بجای ژامبون از مرغ یا گوشت  پخته ریش ریش شده و پنیر را هم پنیر صبحانه استفاده می کنم.( پنیر را با چنگال له کرده کمی شوید خشک یا تازه البته تازه ساتوری شده  کمی هم پیازچه   و چند تا هم گردو  هم به این  رول  اضافه می کنم   در کنار مواد دیگر  خوشمزه می شود. برای  آنهاییکه می خواهند این رول  رژیمی باشد.

نوش جانتان

http://www.bartarinha.ir

این نوشته در ساندویچ ها ، پیتزا ها، رول ها، اردورها و گراتن ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *