حلیم گوشت

حَلیم یا هَلیم از معروفترین غذاهای سنتی ایران است که انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می‌شود. این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان به عنوان افطاری مصرف می‌شود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده تزئین می‌شود.

مواد لازم:

گوشت گوسفند یا گوساله : ۲۵۰ گرم

گندم پوست کنده: ۱ پیمانه

 آب : ۲ لیتر

  پیاز -: ۱ عدد

کره ( ترجیحاً حیوانی): ۱۰۰ گرم

دارچین: ۱/۲ قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل – ۱ قاشق چایخوری

پودر میخک – ۱ قاشق چایخوری نمک – به مقدار لازم

دستور تهیه: گوشت و پیاز را با ۱ لیتر آب روی حرارت قرار داده تا گوشت بپزد. گوشت را از آب گوشت جدا کرده و ریش، ریش می کنیم. گندم را با ۱ لیتر آب روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد و نرم شود. گوشت ریش ریش شده، آبگوشت و نمک را به گندم پخته شده اضافه می کنیم. دارچین، پودر زنجبیل و پودر میخک را با ۲ قاشق آبجوشیده حل کرده و داخل حلیم می ریزیم. حلیم را مرتباً روی حرارت ملایم هم زده تا گوشت با گندم مخلوط شده واصطلاحاً جا بیفتد. در صورت نیاز آبجوش به حلیم اضافه می کنیم. با دارچین، کره و شکر تزیین کرده و سرو می کنیم.می توانید هرکدام از ادویه ها را دوست نداشتید استفاده نکنید ولی  دارچین را حتما بریزید . نوش جان

http://www.meze.ir/

این نوشته در حلیم ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *