سالاد سزار

مواد لازم :

کاهو : به میزان لازم

سینه مرغ:   مقداری( چند تکه)

نان باگت یا تست: نان باگت ۲ تاکوچک یا نان تست چند تکه

سیر:  ۲ حبه

روغن زیتون: ۲ تا ۳ قاشق  بدلحواه می توانید کم و زیاد کنید

ماست : چند قاشق

پودر پنیر پیتزا  پارمیزان: به میزان دلخواه

سس خردل و سرکه بالزامیک: به میزان دلخواه

سرکه بالزامیک:  به میزان لازم (آبلیمو)

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

گوجه : ۱تا ۲ عدد

روش تهیه :

۱-کاهو ها را که شستید حتما ضد عفونی کنید و بگذارید تا آبش  خوب گرفته شود . کاهو ها را به صورت تکه های  درشت خرد کنید ودر کاسه ای گود  بریزید .  مرغ را بصورت  انگشتی یا   تکه های کوچک بلند در آورید  ودر روغن با حرارت زیاد سرخ کنید. مواظب باشید تا سفت وخشک نشود تا در سالاد خودش را نشان دهد.   یک عدد تخم مرغ  پخته و له کرده ،  روغن زیتون ، ماست ،سسس خردل، فلفل ،سرکه بالزامیک ( آبلیمو)یک حبه سیر کوچک( که  رنده ریز شده )  را با هم  مخلوط  کنید تا یک سس غلیظ درست شود. بعد این سس را همراه مرغ به کاهو اضافه کنید و  همه را مخلوط می کنید. نان ها را بصورت مربع های درشت  ببرید . و در تابه کمی روغن ریخته   یک جبه سیر را خلالی خردکرده در روغن با حرارت کم تفت دهید تا روغن عطر سیر بگیرد. سیر را کمی که تفت دادیم از روغن بیرون می آوریم ودور می ریزیم.  نان ها ی مربعی شکل را در روغن با کمی پودر سیر و ادویه مثلا پودر گشنیز ، تفت داده و تست کنید .  فلفل سیاه  و کمی هم فلفل قرمزبا مرزه روی نان بپاشید  تا خوش طعم شود. کمی از  نان‌ها را  با مواد سالا قاطی کرده و بقیه را روی کاهو به شکل منظم بچینید.   پودر پنیر پیتز ا( از پودر پنیر پیتزا زیاد استفاده نکنید چون خیلی قوی است) و برگ جعفری تازه یا ریحان تازه  و چند تا گوجه کوچک ( چند تکه گوجه) برای تزئین سالاد استفاده کنید. این  سالاد بسیار خوشمزه است  و بعنوان یک وعده غذا می توانید  استفاده کنید .نوش جان

تجربه

 

 

این نوشته در تجربه, سس ها و سالاد ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *