نان باپز

پودر خمیر ترش :۲ قاشق چایخوریPhoto: ‎نان باپز :<br /><br /> پودر خمیر ترش 2 قاشق چایخوری<br /><br /> شکر 1 قاشق چایخوری<br /><br /> آب ولرم 2/1  پیمانه<br /><br /> شیر ولرم 2/1  پیمانه<br /><br /> آرد 2 و 4/1  پیمانه<br /><br /> نمک 1 قاشق چایخوری<br /><br /> کره 40 گرم<br /><br /> پودر خمیر ترش ، شکر ، آب و شیر را با هم محلول کرده به طوری که پودر خمیر ترش دیده نشود ، بعد میذاریم در محیط گرم روش رو هم با یک کیسه می پوشونیم به مدت 10 دقیقه تا پودر خمیر ترش به قول معروف عمل کنه و پف کنه .<br /><br />آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کره را وسطش انداخته و با دست کره را به خرد آرد میدهیم .<br /><br /> مایه پودر خمیر ترش را که به عمل اومده بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی یک سطح آرد پاشی شده انقدر ورز میدهیم تا یک خمیر نرمی بدست بیاد .<br /><br /> خمیر را درون یک کاسه روغن مالی شده که روش رو با یک کیسه پوشانده ایم به مدت 1 ساعت در یک محیط گرم قرار میدهیم که حجم خمیر دو برابر شود ،ببیند خمیر من در عکسها هم معلومه که چقدر پف کرده .<br /><br /> بعد از یک ساعت دوباره  خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز میدهیم و 6 چونه ازش میگیرم و روی سینی فر آرد پاشی شده  به فاصله 5 سانتی مترقرار میدهیم .<br /><br />  روی چونه ها را آرد می پاشیم ، یک دستمال روش قرارمیدهیم برای 10 دقیقه ی دیگه بهش استراحت میدیم .<br /><br /> بعد از ده دقیقه پارچه رو برمیداریم و دوباره آرد پاشی میکنیم .<br /><br /> و با انگشت بالای نون را سوراخ میکنیم ، مثل شکل.<br /><br /> درون فر از قبل گرم شده با حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار میدهیم به مدت 15 دقیقه .<br /><br />رز<br /><br />برای دیدن عکسهای مرحله به مرحله می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:<br /><br />http://www.sanambanoo.com/2012/02/blog-post_15.html‎
شکر :۱ قاشق چایخوری
آب ولرم :۲/۱ پیمانه
شیر ولرم :۲/۱ پیمانه
آرد :۲ و ۴/۱ پیمانه
نمک : ۱ قاشق چایخوری
کره :۴۰ گرم
طرز تهیه:
پودر خمیر ترش ، شکر ، آب و شیر را با هم محلول کرده به طوری که پودر خمیر ترش دیده نشود ، بعد میذاریم در محیط گرم روش را هم با یک کیسه می پوشانیم به مدت ۱۰ دقیقه تا پودر خمیر ترش به قول معروف عمل کند و پف کند .
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کره را وسطش انداخته و با دست کره را به خورد آرد میدهیم .
مایه پودر خمیر ترش را که به عمل آمده به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی یک سطح آرد پاشی شده انقدر ورز میدهیم تا یک خمیر نرمی بدست بیاید .
خمیر را درون یک کاسه روغن مالی شده که رویش را با یک کیسه پوشانده ایم به مدت ۱ ساعت در یک محیط گرم قرار میدهیم که حجم خمیر دو برابر شود ،ببیند
بعد از یک ساعت دوباره خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز میدهیم و ۶ چونه ازش میگیرم و روی سینی فر آرد پاشی شده به فاصله ۵ سانتی مترقرار میدهیم .
روی چونه ها را آرد می پاشیم ، یک دستمال روش قرارمیدهیم برای ۱۰ دقیقه ی دیگه بهش استراحت میدیم .
بعد از ده دقیقه پارچه را برمیداریم و دوباره آرد پاشی میکنیم .
و با انگشت بالای نان را سوراخ میکنیم ، مثل شکل.
درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه .

سفره ایرانی: www.sanambanoo.com

این نوشته در پنکیک ها، نان ها، پیراشکی، سمبوسه ، ناگت و فلافل ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *