پودر خمیر ترش :۲ قاشق چایخوری
شکر :۱ قاشق چایخوری
آب ولرم :۲/۱ پیمانه
شیر ولرم :۲/۱ پیمانه
آرد :۲ و ۴/۱ پیمانه
نمک : ۱ قاشق چایخوری
کره :۴۰ گرم
شکر :۱ قاشق چایخوری
آب ولرم :۲/۱ پیمانه
شیر ولرم :۲/۱ پیمانه
آرد :۲ و ۴/۱ پیمانه
نمک : ۱ قاشق چایخوری
کره :۴۰ گرم
طرز تهیه:
پودر خمیر ترش ، شکر ، آب و شیر را با هم محلول کرده به طوری که پودر خمیر ترش دیده نشود ، بعد میذاریم در محیط گرم روش را هم با یک کیسه می پوشانیم به مدت ۱۰ دقیقه تا پودر خمیر ترش به قول معروف عمل کند و پف کند .
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کره را وسطش انداخته و با دست کره را به خورد آرد میدهیم .
مایه پودر خمیر ترش را که به عمل آمده به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی یک سطح آرد پاشی شده انقدر ورز میدهیم تا یک خمیر نرمی بدست بیاید .
خمیر را درون یک کاسه روغن مالی شده که رویش را با یک کیسه پوشانده ایم به مدت ۱ ساعت در یک محیط گرم قرار میدهیم که حجم خمیر دو برابر شود ،ببیند
بعد از یک ساعت دوباره خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز میدهیم و ۶ چونه ازش میگیرم و روی سینی فر آرد پاشی شده به فاصله ۵ سانتی مترقرار میدهیم .
روی چونه ها را آرد می پاشیم ، یک دستمال روش قرارمیدهیم برای ۱۰ دقیقه ی دیگه بهش استراحت میدیم .
بعد از ده دقیقه پارچه را برمیداریم و دوباره آرد پاشی میکنیم .
و با انگشت بالای نان را سوراخ میکنیم ، مثل شکل.
درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه .
پودر خمیر ترش ، شکر ، آب و شیر را با هم محلول کرده به طوری که پودر خمیر ترش دیده نشود ، بعد میذاریم در محیط گرم روش را هم با یک کیسه می پوشانیم به مدت ۱۰ دقیقه تا پودر خمیر ترش به قول معروف عمل کند و پف کند .
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کره را وسطش انداخته و با دست کره را به خورد آرد میدهیم .
مایه پودر خمیر ترش را که به عمل آمده به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و روی یک سطح آرد پاشی شده انقدر ورز میدهیم تا یک خمیر نرمی بدست بیاید .
خمیر را درون یک کاسه روغن مالی شده که رویش را با یک کیسه پوشانده ایم به مدت ۱ ساعت در یک محیط گرم قرار میدهیم که حجم خمیر دو برابر شود ،ببیند
بعد از یک ساعت دوباره خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز میدهیم و ۶ چونه ازش میگیرم و روی سینی فر آرد پاشی شده به فاصله ۵ سانتی مترقرار میدهیم .
روی چونه ها را آرد می پاشیم ، یک دستمال روش قرارمیدهیم برای ۱۰ دقیقه ی دیگه بهش استراحت میدیم .
بعد از ده دقیقه پارچه را برمیداریم و دوباره آرد پاشی میکنیم .
و با انگشت بالای نان را سوراخ میکنیم ، مثل شکل.
درون فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه .
سفره ایرانی: www.sanambanoo.com