پنیر دلمه

مواد لازم:
شیر ۱ لیتر ،آب لیموی تازه ۱۰۰ میلیلیتر برای هر لیتر شیر ،حوله ی کاغذی یا پارچه ی توری یا کتان مخصوص پنیر.

اول شیر را در ظرف مناسبی بجوشانیدوقتی که جوشید،اب لیمو را اضافه کنید.و ۵ دقیقه ی دیگر هم بجوشانید.
شیر دلمه میشود .حالا تنظیف را داخل آبکش بگذارید و پنیر را که دلمه شده و آب باقی مانده در قابلمه را داخل آبکش سرازیر کنید.
توری را دور پنیر بپیچید و از ابکش خارج نکنید.و یک جسم سنگین روی پنیر بگذارید.تا پنیر شکل بگیرد و منسجم تر شود.
اگر بخواهید میتوانید،پنیر را داخل آب نمکی که یک قاشق ماست را با آن خوب مخلوط کرده اید ،بگذارید تا بهتر بماند.
در ظرف پنیر باید خیلی محکم باشد تا پنیر داخل یخچال بو نگیرد.
اگر هم به حالتی که در آبکش هست ،آب پنیر کم کم برود این پنیر (دلمه) هست.
این پنیر لطیف شبیه موتزارلا ست.اگر داخل آب نمک قرار دهید ،شور و سفت و تقریبا شبیه فتا میشود.

منبع: Ashpazi ba eshg

این نوشته در دلمه ،کوکو، رولت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *