ﺧﻮﺍﺹ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ :

ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺳﺒﺰﯼ ﮔﺮﺍﻧﺒﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﺎ گذاشته

ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺳﺒﺰﯼ ﮔﺮﺍﻧﺒﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺳﯽ ﻣﺎ گذاشته</p><p>ﺧﻮﺍﺹ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻭ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ :</p><p>۱) برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B۳ ، C و آهن و پتاسیم می باشد.</p><p>۲) بدن را قلیایی می کند.</p><p>۳) خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.</p><p>۴) ورم روده کوچک را رفع می کند.</p><p>۵) برای ورم ریه مفید است.</p><p>۶) ملین است و یبوست را برطرف می کند.</p><p>۷) برای لاغر شدن و کم کردن وزن مفید است.</p><p>۸ ) اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می کند. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.</p><p>۹) خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.</p><p>۱۰) غرغره آب خام یا پخته ی اسفناج، برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است.</p><p>۱۱) برای رفع سرفه های خشک ،برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.</p><p>۱۲) آش اسفناج با گشنیز ، برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارش است، مفید می باشد.</p><p>۱۳) اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق یا آب غوره بخورید، سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را برطرف می کند.</p><p>۱۴) خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند، مخصوصا در افرادی که به مصرف الکل و سیگار عادت دارند.</p><p>۱۵) تحقیقات دانشمندان نشان داده است که اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات، ‌حنجره و رحم موثر است.</p><p>۱۶) اسفناج، کلسترول خون را پایین می آورد.</p><p>۱۷) بهترین دارو برای کسانی است که مبتلا به کم خونی هستند.</p><p>۱۸) اسفناج مانند جارو، روده بزرگ را تمیز می کند.</p><p>۱۹) ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.</p><p>۲۰) اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است. اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد، بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلا به کم خونی است.</p><p>۲۱) اسفناج پخته، برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.</p><p>۲۲) رماتیسم و نقرس را درمان می کند.</p><p>۲۳) برای زیاد کردن شیر در مادران شیرده موثر است.</p><p>۲۴) سابقا نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که در معالجه خونریزی ها و کم خونی از آن استفاده می کردند.</p><p>۲۵) تخم اسفناج ملین و خنک کننده است.</p><p>۲۶) تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.</p><p>۲۷) اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.</p><p>۲۸) اسفناج ،چون دارای کلروفیل است، عضلات روده را تحریک کرده و تخلیه مدفوع را آسان می کند.</p><p>۲۹) اسفناج اسیدیته ی خون را کم می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت می نماید.</p><p>۳۰) رعشه و بوی بد دهان را از بین می برد.</p><p>۳۱) قوت غذایی اسفناج از سایر سبزی ها بیشتر است، مشروط بر اینکه آب آن را دور نریزید و از ساقه های نازک و نورسته ی آن در سالاد استفاده کنید.</p><p>۳۲) باعث افزایش اشتها به خصوص در کودکان می شود.</p><p>۳۳) برای معالجه کک و مک، اسفناج را در روغن زیتون قرار دهید و بعد روی صورت بگذارید.

۱) برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A ، B۳ ، C و آهن و پتاسیم می باشد.

۲) بدن را قلیایی می کند.

۳) خنک کننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.

۴) ورم روده کوچک را رفع می کند.

۵) برای ورم ریه مفید است.

۶) ملین است و یبوست را برطرف می کند.

۷) برای لاغر شدن و کم کردن وزن مفید است.

۸ ) اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می کند. این ماده باعث تحریک معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.

۹) خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.

۱۰) غرغره آب خام یا پخته ی اسفناج، برای از بین بردن ورم و درد گلو مفید است.

۱۱) برای رفع سرفه های خشک ،برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید.

۱۲) آش اسفناج با گشنیز ، برای سردردهایی که ناشی از سوء هاضمه و اختلال دستگاه گوارش است، مفید می باشد.

۱۳) اگر آش اسفناج را با آب لیمو و سماق یا آب غوره بخورید، سردردهای ناشی از اختلال کیسه صفرا را برطرف می کند.

۱۴) خوردن اسفناج از سرطان جلوگیری می کند، مخصوصا در افرادی که به مصرف الکل و سیگار عادت دارند.

۱۵) تحقیقات دانشمندان نشان داده است که اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات، ‌حنجره و رحم موثر است.

۱۶) اسفناج، کلسترول خون را پایین می آورد.

۱۷) بهترین دارو برای کسانی است که مبتلا به کم خونی هستند.

۱۸) اسفناج مانند جارو، روده بزرگ را تمیز می کند.

۱۹) ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.

۲۰) اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است. اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد، بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلا به کم خونی است.

۲۱) اسفناج پخته، برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.

۲۲) رماتیسم و نقرس را درمان می کند.

۲۳) برای زیاد کردن شیر در مادران شیرده موثر است.

۲۴) سابقا نوعی شربت از اسفناج تهیه می شد که در معالجه خونریزی ها و کم خونی از آن استفاده می کردند.

۲۵) تخم اسفناج ملین و خنک کننده است.

۲۶) تخم اسفناج برای برطرف کردن ورم کبد و یرقان مفید است.

۲۷) اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.

۲۸) اسفناج ،چون دارای کلروفیل است، عضلات روده را تحریک کرده و تخلیه مدفوع را آسان می کند.

۲۹) اسفناج اسیدیته ی خون را کم می کند و عضلات و استخوان ها را تقویت می نماید.

۳۰) رعشه و بوی بد دهان را از بین می برد.

۳۱) قوت غذایی اسفناج از سایر سبزی ها بیشتر است، مشروط بر اینکه آب آن را دور نریزید و از ساقه های نازک و نورسته ی آن در سالاد استفاده کنید.

۳۲) باعث افزایش اشتها به خصوص در کودکان می شود.

۳۳) برای معالجه کک و مک، اسفناج را در روغن زیتون قرار دهید و بعد روی صورت بگذارید.

آشپزی خانواده ما

این نوشته در اخبار تغذیه, دانستنی ها و ویتامین ها ،داروها ،سلامت وپوست،ماسک ها، خواص مواد غذایی، گیاهان دارویی ،مرکبات , زیبایی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *