روش تهیه زولبیا ی خانگی


لقمه: زولبیا و بامیه یکی از انواع شیرینی ها است که معمولاً بیشتر مصرف آنها در ماه مبارک رمضان است.

مواد لازم برای شربت:

شکر                   ۲فنجان
آب                      یک فنجان
گلاب                   ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده    یک قاشق مرباخوری
آبلیمو                 یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت:
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته                     ۲۰۰ گرم
ماست                       ۱۸۰ گرم
آرد                            ۲۰ گرم
زعفران حل شده          یک قاشق سوپخوری
روغن جامد                 یک قاشق چایخوری
جوش شیرین              یک دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب                  یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

http://cookerchef.blogfa.com

این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 Responses to روش تهیه زولبیا ی خانگی

  1. هانی می‌گوید:

    پس بامیه اش کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *