طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه

لقمه‌هایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشکل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر بورقی، لذتی از دیار ترک ها - آکاکشور کار را آسان کرده است.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •   پنیر فتا: ۲۰۰ گرم
  •   تخم‌مرغ درشت: یک عدد
  •   جعفری: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  •   نعناع: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  •   شوید: یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
  •   خمیر یوفکا یا فیلو:۸تا۱۲ ورقه
  •   روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱ – در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ – یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.

۳ – روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.

۴ – با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

نکات:

۱ – برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.

۲ – اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید. آکا

bartarinha.ir

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.