ترش کباب( کباب مخصوص شمال‎ ‎‏)‏‎

مواد لازم برای چهار الی‎ ‎پنج نفر ‏‎
یک کیلو گوشت گوساله کبابی ‏‎
یک عدد پیاز کوچک، ریز‎ ‎رنده شده‎ .( رنده درشت کنید بهتر است)

 یک عدد گوجه فرنگی کوچک‎ .
یک قاشق غذا خوری رب‎ ‎انار ترش یا نصف لیوان آب انار ترش‎ .
گردوی ساییده شده دو قاشق غذا خوری‎ .
نمک و فلفل به مقدار لازم‎ .
یک قاشق غذا خوری جعفری و‎ ‎چوچاق  خرد شده در صورت تمایل‎

طرز تهیه‎: 
ابتدا گوشت را به صورت‎ ‎کبابی قطعه قطعه کرده ، سپس در ظرفی جدا گانه پیاز و گوجه را رنده ‏کرده بعد گردو‎ ‎وانار و بقیه مواد را به آن میافزاییم با ته قاشق سعی کنید گردو را کاملا در مواد‎ ‎حل ‏کنید تا یکدست شود‎ .( بدون نمک وموقع کباب کردن نمک بزنید چون گوشت سفت می شود اگر با نمک بماند).
آنگاه گوشت را به آن افزوده و خوب مخلوط میکنیم و‎ ‎در آن را میبندیم ومیگذاریم ۴ تا ۱۲ ساعت ‏در یخچال بماند. توجه داشته باشید که هرچه‎ ‎بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد. ‏‎
در آخر گوشت ها را به سیخ کشیده ، در روی آتش منقل کباب‎ ‎کنید. در صورتی که منقل ندارید ‏می توانید از کباب پز استفاده‎ ‎نمایید.‏

http://guilan.irib.ir

این نوشته در غذاهای سنتی و محلی ایران ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *