طرز تهیه ته‌ چین قیسی

برنج را جوشانده و زنده تر از حد معمول آبکش می‌کنیم. روغن مایع را داغ کرده، پیاز خرد شده را در آن تفت داده تا طلایی شود، سپس…

مواد اولیه

سینه مرغ پخته شده       یک عدد

 قیسی بخارپز شده  ۲۵۰ گرم
 پیاز   یک عدد
 اسفناج پخته شده   ۷۰۰گرم
 زعفران آب کرده   ۱/۴ پیمانه
 برنج  پنج پیمانه
 کره   ۵۰ گرم
 فلفل سفید   یک قاشق چای‌خوری
 زرده تخم‌مرغ  پنج عدد
 ماست  یک پیمانه
 روغن مایع   ۱/۳ پیمانه
 نمک   به میزان لازم

روش تهیه

* برنج را جوشانده و زنده تر از حد معمول آبکش می‌کنیم.

* روغن مایع را داغ کرده، پیاز خرد شده را در آن تفت داده تا طلایی شود، سپس اسفناج را همراه مرغ خرد شده، فلفل، نیمی از زعفران و قیسی‌های خرد شده با پیاز مخلوط نموده، کمی تفت داده و از روی شعله بر می‌داریم.

* زرده تخم‌مرغ‌ها را با همزن به مدت پنج دقیقه زده، سپس ماست، کمی نمک و بقیه زعفران را به آن اضافه کرده و با برنج مخلوط می‌کنیم.

* کف قالب کره ریخته و دیواره‌های آن را چرب می‌کنیم، سپس سه کفگیر از برنج را درون قالب ریخته و مقداری از مایه قیسی را روی آن می‌ریزیم، این کار را در چند مرحله به صورت ردیفی انجام داده و در ردیف آخر برنج را قرار می‌دهیم.

* روی قالب را با فویل پوشانده و چند سوراخ روی فویل ایجاد می‌کنیم.

* قالب را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه قرار داده و پس از گذشت این زمان، فویل را برداشته و فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر می‌گذاریم ته‌چین در فر بماند.

* روی ته‌چین را با ماست چکیده و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

منبع: مجله آشپزی خانواده سبز – شماره ۱۱۸ – مریم اصغریان، کارشناس سفره آرایی

 

 

این نوشته در چلو ُ پلو ،کته ، ته دیگ هاو ته چین ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *