مواد داخل خمیر :
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۳ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
جوز هندی نصف ۱ عدد
گردوی آسیاب شده ۶ قاشق غذاخوریمواد خمیر :
شیر ۵/۱ لیوان
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودرو شیر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم ۰ سپس از خمیر
به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش
می اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۴۰۰ درجه فا ر نهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم سپس فر را خاموش
کرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود.
آرد ۳ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
شکر۶ قاشق غذاخوری
جوز هندی نصف ۱ عدد
گردوی آسیاب شده ۶ قاشق غذاخوریمواد خمیر :
شیر ۵/۱ لیوان
آرد ۵۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین
طرز تهیه :
ابتدا کره را با همزن می زنیم تا پفکی شود سپس آرد و بکینگ پودرو شیر را به تدریج اضافه کرده و خوب ورز می دهیم خمیر را در نایلون گذاشته و در محیط آشپزخانه به مدت نیم ساعت استراحت می دهیم ۰ سپس از خمیر
به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته در کف دست پهن کرده و مواد وسط را میان آن گذاشته اطرافش را خوب می بندیم و دوباره در کف دست خوب پهن و نازک کرده و در سینی فر چیده روی آنرا زرده تخم مرغ مالیده و نقش
می اندازیم سپس با چنگال چند سوراخ کرده کنجد می پاشیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۴۰۰ درجه فا ر نهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد یک ربع ساعت قبل روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم سپس فر را خاموش
کرده و برای طلایی شده سطح آن گریل را روشن می کنیم تا روی آن برشته شود.
گیله خوراک- Talieh Akhtarshenas