لحم معجون ( ترکیه )


مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غ
فلفل سبز خرد شده
پیاز درشت دوتا
سیر یک حبه
پودر فلفل قرمز
جعفری خرد شده یک پیمانه
مواد برای تهیه نان :
آرد ۲۰۰ گرم
روغن زیتون یک قاشق غ
آب ۲۰۰ میلی لیتر
نمک و شکر هرکدام یک قاشق چ

آرد و نمک را در ظرفی ریخته و شکرو روغن زیتون را اضافه کرده و خمیر درست کنین. آب را کم کم اضاف کنین و ورز بدین . حالا یکساعت در یخچال نگهدارین تا خمیر آماده بشه .

مخلوط گوشت و پیاز و نمک و فلفل و رب گوجه رو باهم ورز بدین و خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنین و از خمیر چانه درست کنین روی خمیر کمی روغن زیتون بمالین . بعد  از گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده و پیاز  خرد شده و رب گوجه مخلوطی تهیه کنین و روی نانها بمالین و فلفل سبز روش خرد کنین و اونها رو ، روی سینی فر بذارین و  توی فری که قبلا داغ شده بذارین و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و ۲۵ دقیقه بپزین . تهیه و عکس ار :   سفره خونه Shadi

نکات :
این غذا مخصوص ترکیه است و شبیه به پیتزاست

این نوشته در غذاهای بین المللی ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *