دسر بیسکویتی کره ای


دویست گرم (۷ قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم.

 

 مواد لازم برای تهیه دسر بیسکویتی کره ای

کره    : ۱۵۰ گرم

خامه  :  ۲۰۰ گرم

پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم

بیسکویت کاکائویی:  ۲۰ عدد

شکلات تخته ای برای تزئین:  ۰ ۳ گرم

پودر شکر:  شش قاشق غذاخوری

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از ”‌ دسر بیسکویتی کره ای“ خواهیم داشت.

 

یک قالب مستطیل به طول ۲۶ سانت و به عرض و ارتفاع ۶ سانت و همزن برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل ۷ قاشق غذاخوری سرپر)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

بیست عدد بیسکویت کاکائویی یک بسته بیسکویت پتی بور (معادل صد گرم)، شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل ۱۲۰ گرم)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

سی گرم شکلات تخته ای برای تزئین، دویست گرم پنیر خامه ای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامه ای)

دسر بیسکویتی کره ایدسر بیسکویتی کره ای

صد و پنجاه گرم کره

دسر بیسکویتی کره ای

طرز تهیه بیسکویتی کره ای

دویست گرم (۷ قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی حدود ۵ دقیقه با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

دسر بیسکویتی کره ای

دویست گرم پنیر خامه ای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم می‌زنیم.

دسر بیسکویتی کره ای

صد و پنجاه گرم کره را می‌گذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم می‌زنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کره ای دسر آماده شود.

دسر بیسکویتی کره ای

یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول ۲۶ سانت قرار می‌دهیم. کمی از مایه کره ای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف می‌کنیم و بیسکویت‌های کاکائویی را روی آن می‌چینیم. به همین ترتیب لایه لایه مایه کره ای و بیسکویت را در قالب قرار می‌دهیم تا قالب پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای ۵ الی ۶ ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا دسر سفت شود.

دسر بیسکویتی کره ای

دسر بیسکویتی را از فریزر درآورده، بر می‌گردانیم و پلاستیک روی آن را جدا می‌کنیم. کمی شکلات تخته ای روی آن رنده می‌کنیم. سپس با یک چاقوی تیز آن را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

دسر بیسکویتی کره ای

نوش جان

بخش تغذیه و آشپزی تبیان
دسر بیسکویتی کره ای

 

دسر بیسکویتی کره ای
این نوشته در کیک ها و شیرینی ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *