– جهت نرم کردن پوست دست، به مقدار برابر گلیسیرین و گلاب را با هم مخلوط کرده و به کار برید.
– جهت نرم و سفیدکردن دست، مقداری عسل و آب لیموترش را مخلوط نموده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی دست ها بمالید و سپس بشویید.
– جهت نرم کردن دست های زبر و خشن، دو عدد زرده تخم مرغ را با دو قاشق چایخوری روغن بادام شیرین به همراه ۲۵ گرم گلاب و ۲۶ قطره تنتور ساده بنژوان مخلوط کرده و دست ها را به این مواد آغشته نمایید و با یک دستکش نخی بپوشانید و پس از چند ساعت دست را بشویید. (یک تا دو بار در ماه)
– جهت نرم کردن دست های خشن و تیره می توان از مخلوط آب پرتقال و عسل استفاده کرد
– جهت نرم کردن دست های زبر و خشن، دو عدد زرده تخم مرغ را با دو قاشق چایخوری روغن بادام شیرین به همراه ۲۵ گرم گلاب و ۲۶ قطره تنتور ساده بنژوان مخلوط کرده و دست ها را به این مواد آغشته نمایید و با یک دستکش نخی بپوشانید و پس از چند ساعت دست را بشویید. (یک تا دو بار در ماه)
– جهت نرم کردن دست های خشن و تیره می توان از مخلوط آب پرتقال و عسل استفاده کرد