کباب ترکی خانگی( دو نر کباب)

مواد لازم

▪ مغز ران گوساله= ۵۰۰ گرم
▪ روغن مایع= ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر= ۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل سیاه= به مقدار لازم
▪ پیاز رنده شده= ۱ عدد
▪ گوجه فرنگی رنده شده= ۲ عدد
▪ آویشن= ۱ قاشق مربا خوری
▪ سیر= ۲-۳ حبه
▪ آلومینیوم و یا کاغذ روغنی= ۱ تکه
▪ نان= چند تکه
▪ گوجه فرنگی= ۳-۴ عدد
▪ پیاز= ۲ عدد
▪ فلفل کبابی =۳-۴ عدد

طرز تهیه

گوشت را به تکه های نازک به اندازه کف دست ببرید . مواد سس را آماده کنید و گوشت را داخل این سس بگذارید تا چند ساعت داخل این سس در یخچال بماند . گوشت را از سس در بیاورید و روی آلومینیوم فویل اول سه چهار تکه در پایین بعد روی آن همه تکه های گوشت را بچینید و با آلومینیوم محکم بپوشانید . آن را در فریزر بگذارید تا خوب یخ بزند بعد از آن که از فریزر در آوردید قبل از این که یخش باز شود برشهای خیلی نازک بزنید . در یک ماهی تابه روغن بریزید و گوشت را سرخ کنید . پودر سیر ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید . لای نان را با گوشت ، پیاز خلال شده ، برشهای گوجه و فلفل پر کنید ( سس گوشت را با پیاز رنده شده – گوجه فرنگی رنده شده – روغن مایع – آویشن – سیر له شده – نمک و فلفل تهیه کنید ). نوش جانتان
نکته
– این غذا برای بچه هایی که از خانه به مدرس تغذیه می برند بسیار مغذی می باشد
– مقداری پروتئین و آهن به بدن می رساند.این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است.

http://groohashpazi.blogfa.com/post-168.aspx

این نوشته در کباب ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

2 پاسخ به کباب ترکی خانگی( دو نر کباب)

  1. یاسر می‌گوید:

    با سلام از وبلاگ زیبایت همراه همسرم سولماز دیدن کردیم ودر وبلاگ شعری خودم جهت استفاده دوستان وخودمان لینک کردم امیدوارم موفق وپیروز باشی

  2. adineh می‌گوید:

    با درود و سپاس فراوا ن حسن نظر ولطفتان
    با بهترین آرزوها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *