مربای کدو حلوایی

کدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت ۵ ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.بمربای کدو,مربای کدو حلوایی,کدو حلواییعد از ۵ ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می کنیم…

مواد لازم:

کدو حلوایی ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب ۵/۳ پیمانه
آب آهک به مقدار لازم

طرز تهیه:

کدو را پوست گرفته و تکه تکه می کنیم و به مدت ۵ ساعت داخل آب آهک قرار می دهیم.بعد از ۵ ساعت در آب سرد گذاشته و چند بار آب آن را عوض می کنیم. بعد دو بار و هر بار به مدت ۱۰ دقیقه کدوها را می جوشانیم و ۱۰ دقیقه در آب سرد قرار می دهیم.

آب و شکر را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا چند جوش بزند. سپس کدوها را داخل آب و شکری که چند جوش زده باشد قرار می دهیم و صبر می کنیم تا قوام بیاید. در صورت تمایل برای ایجاد طعم و بوی بهتر، چند عدد هل درسته داخل آن می اندازیم.( من خودم آب اهک را پس از ته نشین شدن صاف کرده بعد کدو ها را داخل آن می گذارم . و از زعفران برای طعم دادنش درانتهای پخت استفاده می کنم)

ویرایش و تلخیص:آکاایران

این نوشته در میان وعده ها ، دسر و مربا ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *