مربای کدو تنبل درسته

  • کدو تنبل کوچک ۱ عدد
  • آب آهک به میزان لازم
  • شکر ۶ پیمانه
  • آب سه و سه چهارم پیمانه
  • هل ۱۵ تا ۲۰ عدد
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • خلال بادام ۵۰ گرم
  • مربای خلال پرتقال ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
یک کدو تنبل کوچک و سالم را انتخاب کنید و آن را پوست بکنید. سپس ته آن را با یک چاقو تیز یک دایره به قطر ۵ سانتیمتر ببرید و محتویات داخل آن را با قاشق خوب خالی کنید و داخل آن را با آب بشویید تا تمیز شود. سپس آهک را با آب مخلوط کنید و آن را از صافی رد کنید تا ناخالصی‌های آن گرفته شود. بعد کدو را داخل آب آهک به مدت ۱۲ ساعت قرار دهید. دقت داشته باشید که آب آهک باید روی کدوها را بگیرد. بعد از این مدت ۴ ساعت کدو را داخل آب معمولی قرار دهید. ظرفی را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد. بعد کدو را در آب در حال جوش انداخته و صبر کنید تا ۵ دقیقه کدو در آب بجوشد. شکر و آب را در ظرف گودی بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود و شربت بجوشد. سپس کدو را از آب جوش درآورده و آن را داخل شربت در حال جوش قرار دهید. سپس دانه‌های هل را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه کدو در محلول بجوشد. در این مدت مرتب کدو را داخل مایع بچرخانید و با قاشق روی آن شربت بریزید تا شهد به تمام نقاط کدو برسد. ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مربا سرد شود. این مربا را به مدت ۲ روز با همان ظرف در یخچال قرار دهید و روزی چند مرتبه با قاشق روی کدو شهد بریزید.خلال پسته، خلال بادام و مربای خلال پرتقال را با هم مخلوط کنید و داخل کدو را با این مواد پُر کنید و دایره کوچک زیر کدو را سر جایش قرار دهید. کدو را در ظرف موردنظر قرار دهید و میل کنید.

نکته:
ریختن آب آهک به این روش باعث می‌شود که مربا بسیار ترد شود ولی اگر دوست دارید که مربای شما کمی نرم‌تر شود می‌توانید آب آهک را با روشی که در مجله شماره ۳۷ آمده، تهیه کنید.

توسط : فریده وهاب‌زاده

                     

کدبانو من خودم آب اهک را پس از ته نشین شدن صاف کرده بعد کدو ها را داخل آن می گذارم .

مجله هنر آشپزی

این نوشته در میان وعده ها ، دسر و مرباو کمپوت ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *