ترشی هفت و بیجار


مواد لازم
۱_ بادنجان قلمی بدون تخم _ ۵ عدد
۲_ گوجه فرنگى کال سبز _ ۴ عدد
۳_ فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد _ ۲۵۰ گرم
۴_ سیر _ ۳ بوته
۵_ سبزى: نعناع, خنش(خلواش), چوچاق, گشنیز _ یک کیلو
۶_ گلپر _ ۱ قاشق غذاخورى
۷_ نمک _ به اندازه کافى

طرز تهیه
بادنجان ها را شسته و سر آن ها را میگیریم, گوجه فرنگى ها را میشوئیم و فلفل را دم میگیریم و میشوئیم. سپس بادنجان و گوجه فرنگى و فلفل را روى یک پارچه میچینیم ومیگذاریم چند ساعت بماند تا رطوبت آن ها کاملا گرفته شود. سیر را پوست میگیریم آنگاه همه را ساطورى میکنیم تا خرد شود. بعد سبزى ها را تمیز میکنیم ومیشوئیم و رطوبت آن ها را میگیریم و خشک میکنیم بطوریکه به هیچ وجه مرطوب نباشد. آن را هم خرد میکنیم, آنگاه تمام مواد آماده شده را با هم مخلوط میکنیم در یک شیشه دهن گشاد مناسب میریزیم و مقدارى نمک و گلپر به آن اضافه میکنیم. شیشه را با سرکه خوب و مطمئن پر مینمائیم. در شیشه را میبندیم. ترشى هفتا بیجار را بعد از چند روز میتوان مصرف نمود. اگر سبزى تازه در دسترس نباشد از خنش ونعناع خشک هم میتوان استفاده کرد
منبع : انجمن گفت و گوی سل تی تی

این نوشته در ترشی ها ، شور ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *