ادویه شاور ما

  • ۱- هل متوسط ۶ تا ۸ دانه
  • ۲- مَستَکی ۱۵ حبه متوسط
  • ۳- میخک ۶ تا ۸ دانه
  • ۴- جوز بویا (یا هندی) متوسط ۳ عدد
  • ۵- فلفل سفید ۱۶ دانه
  • ۶- فلفل سیاه ۲۶ دانه
  • ۷- برگ بو (متوسط) ۴ تا ۵ عدد
  • ۸- چوب دارچین ۵ تکه (هر تکه به اندازه یک بندانگشت)

طرز تهیه:
ابتدا جوز هندی را به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید. سپس تمام مواد را آسیاب کنید. مواد را از الک خیلی ریز که مخصوص شیرینی‌پزی است، رد کنید. و این کار را دوباره تکرار کنید. از این ادویه می‌توانید در طبخ غذاهای گوشتی استفاده کنید.
توسط : م‍ژگان اخلاقی (البدوی)

 

این نوشته در ادویه ها ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *